fatemz
  •  fatemz
  • 60.4% (دوست داشتنی)
  • عضو آغاز کننده موضوع
2022-12-29T11:14:56Z
بهترین شهرهای کانادا برای شروع استارت‌آپ کدام است؟
همانطور که پیشتر نیز به این موضوع اشاره شد، به طور کلی کشور کانادا فضای مناسبی برای کسب و کارهای استارت‌آپی ایجاد کرده است؛ اما در بین همه شهرهای آن، سه شهر از وضعیت مطلوب‌تری برخوردار است. به ترتیب سه شهر تورنتو، ونکوور و مونترال در میان 50 شهر برتر جهان برای موفقیت استارت‌آپ‌ها قرار دارند.

تورنتو (Toronto)
اگر به 10 استارت‌آپ موفق ارائه شده در این مقاله دقت کرده باشید، حتما متوجه شده‌اید که اکثر آنها فعالیت خود را از این شهر شروع کرده‌اند. تورنتو در میان سایر شهرهای جهان در رتبه 26 قرار گرفته است و مهد شروع کار استارت‌آپ‌ها در کشور کانادا محسوب می‌شود.
همچنین در این شهر برنامه‌های حمایتی مالی زیادی برای استارت‌آپ‌ها وجود دارد. هم‌اکنون بالای 4 هزار استارت‌آپ در این شهر در حوزه تکنولوژی فعال هستند. شهری که بزرگترین مرکز نوآوری در جهان محسوب می‌شود.

ونکوور (Vancouver)
ونکوور نیز همانند تورنتو به عنوان مرکز تکنولوژی و فضای استارت‌آپی همواره مرکز توجه بوده است.
این شهر رتبه 42 را در میان سایر شهرهای جهان دارد و به پشتوانه آموزشگاه‌های هوش مصنوعی و پیشرفت نرم‌افزاری موجود در آن، نوآوران و افراد خلاق زیادی را هر ساله در حوزه تکنولوژی به جامعه تحویل می‌دهد. از جمله استارت‌آپ‌های معروفی که در این شهر استقرار دارند می‌توان به Hootsuite و Slack اشاره کرد.

مونترال (Montreal)
سرمایه‌گذاران ریسک پذیر یا VC ها از سال 2018 تا سال 2022 حدود 1.7 میلیارد دلار بر روی پروژه‌های استارت‌آپی موجود در این شهر سرمایه‌گذاری کرده‌اند.
همچنین این شهر بیشتر از 30 مرکز شتاب‌دهنده و رشد کسب و کار دارد. رتبه شهر مونترال در میان سایر شهرهای جهان 46 است.
در رویدادهای استارت‌آپی که هر ساله در مونترال برگزار می‌شود، کارآفرینان و صاحبان کسب و کار زیادی شرکت می‌کنند.
چرا کانادا برای راه‌اندازی استارت‌‌آپ خوب است؟
در این قسمت به چند عامل مهم برای اینکه چرا کشور کانادا برای راه‌اندازی یک کسب و کار نوپا خوب است، اشاره شده است :
حمایت‌های مالی: از جمله مهمترین عوامل موفقیت استارت‌آپ شما در کانادا حمایت‌هایی است که از جانب دولت صورت می‌گیرد.
دولت کانادا همواره افراد را با راه‌هایی مثل معافیت مالیاتی، اعتبارات و وام‌های بلاعوض ترغیب به شروع کسب و کار خود می‌کند.
سازمان‌های حمایت‌کننده نیز که پیشتر راجع به آنها صحبت شد، در کنار دولت کانادا حمایت مالی خود را از استارت‌آپ‌ها دریغ نمی‌کنند.
البته توجه داشته باشید که شرایط و قوانین دریافت حمایت‌های دولتی، فرآیند پیچیده‌ای است و باید پیش از شروع، حتما تمام موارد را به صورت دقیق مورد بررسی قرار دهید.
سیستم آموزشی و تحصیلی: در حال حاضر اکثر دانشگاه‌های کانادا خانه‌ای برای مراکز رشد و شتاب‌دهنده استارت‌آپ‌ها یا انکوباتورها شده‌اند.
همچنین محققین دانشگاهی این کشور زمان زیادی را صرف تحقیق علمی، آزمودن و توسعه پروژه‌های استارت‌آپی می‌کنند.
برنامه‌های مهاجرتی: کشور کانادا برنامه‌های مهاجرتی مطلوبی به کارآفرینان پیشنهاد می‌دهد تا بتوانند به این کشور به‌راحتی مهاجرت و کسب و کار خودشان را پایه‌گذاری کنند.
ویزای کانادا از طریق استارت‌آپ یکی از این راه‌ها است که می‌توانید مطالب مرتبط با این نوع اقامت را از طریق این لینک مطالعه کنید.

""""مجموعه حقوقی مهاجرتی کاناداپاس و شرکت شتاب دهنده بیزینس و استارت آپ i3 capital با مدیریت مهیار حلاج‌ پور٬ عضو سازمان (NACO (National Angel Capital Organization ٬ مشاور رسمی (RCIC) یا اصطلاحا وکیل مهاجرتی کانادا با سال ها تجربه در هدایت و حمایت صد ها تجارت نوپا٬ استارت آپ و همکاری با شرکت های معظم بین المللی از ابتدا تا انتهای مسیر موفقیت شما در کانادا در کنار شماست.

شما هم می توانید با اقدام از طریق کاناداپاس و i3 capital موفقیت مهاجرت تجاری خود را به حداکثر برسانید."""