دانشگاه براون از معتبرترین دانشگاه های ایالات متحده است که در سال 1764 تاسیس شد. Brown University از قدیمی ترین دانشگاه های آمریکا به حساب می آید. ادانشگاه Brown هر ساله دانشجویان بسیاری را در مقاطع مختلف پذیرش می کند. فرهیختگان و افراد سرشناسی بی شماری در این دانشگاه تحصیل کرده اند . این دانشگاه در طول فعالیت خود موفق به کسب جوایز و مدال های زیادی در رشته های مختلف گردید. در ادامه با نحوه اپلای دانشگاه براون، میزان هزینه های تحصیل و زندگی در آن، شرایط بورسیه های تحصیلی و هر آنچه لازم است در باره تحصیل در این دانشگاه بدانیم، آشنا خواهیم شد.
دانشگاه براون کجاست؟
دانشگاه براون در شهر پراویدنس (Providence) در ایالت رودآیلند واقع شده و هفتمین دانشگاه قدیمی در آمریکا است. Brown University یکی از دانشگاه های خصوصی عضو آیوی لیگ است. این لیگ شمال دانشگاه های آمریکایی با برتریت علمی است و عضویت در این لیگ نشان از درجه علمی و تحقیقاتی بالا یک دانشگاه دارد. دانشگاه براون اولین دانشگاه در آمریکاست که بدون مد نظر قرار دادن نژاد، ملیت و عقاید مذهبی دانشجویان را فقط بر اساس توانایی ها و استعدادهای تحصیلیشان پذیرش می کرد. در سال 1969 دانشگاه Brown سیستم آموزشی جدیدی پایه گذاری کرد. بر اساس این سیستم آموزشی دانشجویان می توانستند واحد های درسی خودشا را طبق میل و علاقه خودشان انتخاب کنند و دیگر دانشگاه هیچ تقسیم بندی برای واحد های درسی ارائه نمی کرد. و همچنین در این سیستم به دانشجویان هیچ نمره مثبت و منفی داده نمی شد و دانشجویان هیچ معدلی نداشتند.
اخذ پذیرش در دانشگاه بروان
برای تحصیل در دانشگاه بروان دانشجویان می توانند با ارسال درخواست پذیرش موجود در این سایت درخواست تحصیل در این دانشگاه داشته باشند. دانشگاه Brown یکی از دانشگاه های معتبر آمریکا است و دانشجویان بسیار ی از سراسر کشور و جهان مایل به تحصیل در آنجا هستند. 5 نفر از استادان دانشگاه بروان و همجنین 2 نفر از فارغ التحصیلان آن موفق به اخذ جوایز نوبل گشتند. جهت تحصیل در دانشگاه براون لازم است که مدارک لازم برای پذیرش را به دانشگاه ارائه کنید. که ما در ادامه به مدارک لازم جهت پذیرش در این دانشگاه اشاره خواهیم کرد. برای اطلاع از اخذ پذیرش دانشگاه ادینبرو با ما همراه باشید.
- ارسال فرم درخواست پذیرش به دانشگاه
- پرداخت هزینه درخواست پذیرش (این هزینه غیر قابل بازگشت است)
- ارائه نمرات آزمون های SAT و ACT به دانشگاه برای مقاطع کارشناسی
- مدارک و ریز نمرات اخرین مقطع تحصیلی و ترجمه رسمی آن ها
- ارائه نتیجه آزمون TOFFEL و یا IELTS (در آژمون تافل نمره آژمون اینترنتی باید 90 به بالا باشد و در امتحان حضوری 577 به بالا و در آزمون آیتلس حداقل نمره باید 7 باشد.)
- گزارش یک توصیه نامه از مشاور و دو توصیه نامه از معلم های مدرسه دبیرستان برای مقاطع تحصیلی کارشناسی و ارائه 3 توصیه نامه از اساتید دانشگاه جهت پذیرش در مقاطع تحصیلات تکمیلی
- ارائه نمرات آزمون GRE برای مقطع دکترا در رشته های مهندسی الزامی است.
ترم های تحصیلی دانشگاه براون در ترم پاییز از 30 سپتامبر و در ترم بهار از 31 مارس آغاز می گردد.
رتبه دانشگاه براون
دانشگاه براون همانطور که اشاره شد از برترین دانشگاه های جهان به حساب می آید و جایگاه این دانشگاه در بین 100 دانشگاه برتر جهان است. در رتبه بندی سال 2019 موسسه فوربز که در آن بهترین کالج های دانشگاه هاا ز میان 650 دانشگاه تحقیقاتی، کالج های لیبرال و آکادمی های خدماتی در آن رتبه بندی شده است، دانشگاه براون در رتبه هفتم قرار گرفت. در سال 2020 در رتبه بندی سایت U.S News نیز این دانشگاه توانست رده چهاردهم در ایالات متحده را بدست اورد. دانشگاه براون در وب سایت Top University در سال 2020 در رتبه 57 قرار گرفت و موسسه QS نیز در اخرین رتبه بندی دانشگاهی که در سال 2020 انجام داد این دانشگاه را در رده 57 دنیا و 21 آمریکا ثبت کرد. موسسه تایمز هچنین دانشگاه Brown در سال 2020 توسط موسسه تایمز ندر رده 53 دنیا شناخته شد.
دانشکده های دانشگاه براون
دانشگاه براون رشته های مختلفی در چندین دانشگاه ارائه می کند. این دانشگاه رشته های مختلفی را در مقاطع تدریس می کند و دانشجویان از سراسر جهان برای تحصیل در این رشته ها می توانند درخواست دهند. دانشکده های این دانشگاه عبارتند از :
- دانشکده علوم اجتماعی
- دانشکده علوم فیزیکی
- دنشکده علوم انسانی
- دانشکده سلامت عمومی
- دانشکده زیست شناسی و پزشکی
- دانشکده علوم زندگی
رشته های تحصیلی در مقاطع تحصیلات تکمیلی دانشگاه براون
این دانشگاه در مقطع کارشناسی ارشد رشته های به خصوصی را ارائه می کند که در ادامه به برخی از آن ها اشاره کرده ایم.
- مهندسی
- تاریخ
- فیزیک
- بیوتکنولوژی
- آمار زیستی
- هنر و ادبیات
- علوم کامپیوتر
- آموزش و پرورش
- مطالعات آمریکا
- مطالعات کلاسیک
- علوم انسانی عمومی
- بازیگری و کارگردانی
- مطالعات محیط زیست
- تحقیقات بالینی و ترجمه
- تئاتر هنر و اجرای نمایش
- اپیدمیولوژی و آمار زیستی
- مداخله رفتاری و اجتماعی علوم
- بهداشت عمومی و مهندسی پزشکی
این دانشگاه همچنین فقط برخی از رشته ها را برای مقطع دکترا ارائه می کند. این رشته ها عبارتند از :
- موسیقی
- فیزیک
- علوم سیاسی
- جامعه شناسی
- موسیقی کامپیوتر و چند رسانه ای
- تئاتر هنر و اجرای نمایش
- ریاضیات
- هنر و معماری
- تاریخ
- اقتصاد
- علوم کامپیوتر
- زیست شناسی محاسباتی
- مطالعات کلاسیک
- پاتوبیولوژی
- علوم اعصاب
- فارماکولوژی مولکولی و فیزیولوژی
- زیست شاسی مولکولی
- زیست شناسی سلولی
- بیوشیمی
- بهداشت و خدمات درمان پژوهشی
- اپدمیولوژی و آمار زیستی
- بوم شناسی و زیست شناسی تکاملی
- بیوتکنولوژی
- باستان شناسی و جهان باستان
- زیست شناسی
- ریاصیات کاربردی
- مردم شناسی
- مطالعات آمریکا
برای اطلاع از اخذ پذیرش دانشگاه پلی تکنیک هنگ کنگ با ما همراه باشید.
تحصیل رایگان در دانشگاه براون
در آمریکا دانشگاه های مختلف پذیرش های متفاوتی دارند. در برخی از دانشگاه ها هزینه ها بسیار بالا بوده و در برخی دیگر هزینه ها پایین است. دانشگاه های دولتی در آمریکا هزینه های کمتر دارند و در واقع در این دانشگاه ها هزینه ای بابت تحصیل نمی پردازید و هزینه ها فقط شامل هزینه های زندگی در آن شهر است. اما این دانشگاه ها معمولا پذیرش دانشجویشان بسیار محدود و سخت است ولی درصورت پذیرش در آن ها احتمال بیشتری وجود دارد که بتوانید به صورت رایگان در این کشور تحصیل کنید. اما دانشگاه های خصوصی نیز در این کشور وجود دارند که امکان اخذ پذیرش در آن ها راحت تر خواهد بود اما برای اینکه بتوانید رایگان در این دانشگاه ها تحصیل کنید شرایط اخذ بورسیه و کمک هزینه های این دانشگاه را داشته باشید.
شرایط اخذ بورسیه به استعداد دانشجو و رزومه علمی او بستگی دارد. دانشگاه براون برای اینکه رقابت درستی بین دانشجویان برای گرفتن پذیرش و بورسیه باشد در بررسی دانشجویان به قومیت و ملیت دانشجو هیچ گونه توجهی نمی کند. این دانشگاه دانشجویان را بر اساس استعداد تحصیلی بررسی می کند. دانشجویانی نیاز به کمک هزینه های مالی برای تحصیل دارند می توانند در زمان ارسال درخواست پذیرش فرم درخواست کمک هزینه تحصیلی را نیز پر کنند.
شرایط بورسیه دانشگاه براون
بورسیه تحصیلی بهترین روش برای تحصیل در خارج از کشور است. بیشتر دانشگاه های آمریکا بورسیه هایی را برای حمایت از دانشجویان نخبه و با استعداد در نظر گرفته است. این بورسیه ها همه ساله از جانب دانشگاه های دولتی و خصوصی پرداخته می گردند. بیشتر دانشگاه های خصوصی مقدار زیادی از بودجه های خود را صرف هزینه های کمک مالی و بورسیه های تحصیلی به دانشجویان می کنند. به دانشجویان و متقاضیان نخبه و با استعداد دانشگاه های آمریکا بورسیه تحصیلی تعلق می گیرد. دانشجویان دانشگاه براون نیز می توانند در هنگام ارسال درخواست پذیرش به این دانشگاه درخواست خود مبنی بر دریافت بورسیه را نیز ارسال کنند. دانشجویان همچنین می توانند پس از پذیرفته شدن و در هنگام تحصیل جهت اخذ بورسیه تحصیلی اقدام کنند.
سایت دانشگاه براون
سایت دانشگاه براون شامل تمامی اطلاعات مربوط به تحصیل دراین دانشگاه است. متقاضیان و دانشجویان این دانشگاه می توانند با مراجعه به سایت دانشگاه براون از شرایط پذیرش در این دانشگاه و اخذ بورسیه مطلع شوند. سایت دانشگاه دارای اطلاعاتی راجع به اساتید و نخبگان دانشگاه، جوایز دریافتی و افتخارات دانشگاه در طول سال های فعالیتش است. شما با مراجعه به سایت دانشگاه میتوانید درباره اطلاعات جامعی را راجع به دانشگاه براون بدست بیاورید.
افراد مشهور دانشگاه براون
افراد سرشناس و فرهیخته بسیاری از سراسر جهان و آمریکا فارغ التحصیل دانشگاه براون هستند. در این دانشگاه افرادی همچون قاضی ارشد و وزیر امور خارجه ایالات متحده چارلز ایوانز هاجز(۱۸۸۱)، نماینده مینسوتا دین فیلیپس (۱۹۹۱)، وزیر امور خارجه ایالات متحده و دادستان کل ریچارد اولنی (۱۸۵۶)، سناتور مگی حسن (فارغالتحصیل سال ۱۹۸۰) از ایالت نیوهمپشایر، وزیر امور خارجه ایالات متحده جان هی (۱۸۵۲)، فرماندار جک مارکل (۱۹۸۲) از دلاور، نماینده رود آیلند دیوید سیسیلین (۱۹۸۳)، ، اندرو یانگ نامزد ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰, کارآفرین و میلیونر آمریکایی و کنوانسیون ملی حزب دموکرات تام پرز (1983) تحصیل کرده اند. از بین افراد ایرانی که در این دانشگاه تحصیل کرده¬اند نیز می¬توان لیلا پهلوی را نام برد.Brown University همچنین در حوزه تجارت و امور مالی فرهیختگانی به جامعه معرفی کرده است که می¬توان از این افراد سرشناس به اسامی زیر اشاره کرد:
- رئیس صندوق ذخیره فدرال ژانت یلن (۱۹۶۷)
- بنیانگذار شبکه خبری CNN تاد ترنر (۱۹۶۰)
- رئیس بانک جهانی جیم یونگ کیم (۱۹۸۲)
- مدیرعامل بانک آمریکا برایان مونیان (۱۹۸۱)
- مدیر عامل شرکت اپل جان اسکولی (۱۹۶۱)
- جان دیویسون راکفلر جونیور میلیاردر و نیکوکار آمریکایی (فارغالتحصیل ۱۸۹۷)
- رئیس و مدیر عامل شرکت IBM توماس واتسون جونیور (۱۹۳۷)
- مدیرعامل شرکت اوبردارا خسروشاهی (۱۹۹۱)، وفرزند رئیس جمهور سابق جان اف کندی جونیور (1983)
برای اطلاع از اخذ پذیرش دانشگاه ایلینوی در اربانا شمپین با ما همراه باشید.
برای اخذ ویزای تحصیلی در آمریکا چه مدارکی لازم است؟
دبرای اخذ ویزای تحصیلی و مهاجرت به آمریکا مدارک خاصی لازم است که در ادامه شرح می دهیم. برای اخذ ویزای تحصیلی در مقطع کارشناسی لازم است که در ابتدا درخواست پذیرش ارسالی به دانشگاه پذیرفته شود و در زمان اقدام جهت اخذ ویزای تحصیلی آن را ارائه داد. برای اخذ ویزای تحصیلی دانشجو باید برگه تمکن مالی خود را ارائه کند تا بتواند ویزا دریافت کند. ویزاهای تحصیلی در آمریکا انواع مختلفی دارد و هر کدام در شرایط خاصی اعطا می شود.
ویزای F1
این ویزا یکی معروفترین نوع ویزاهای آمریکاست که دانشجویانی که متقاضی تحصیل در آمریکا هستند باید برای مهاجرت این ویزا را دریافت کنند. دانشجویان مهاجری که متاهل هستند و با همسر و فرزند قصد مهاجرت به این کشور را دارند لازم است که برای آن ها ویزای F2 بگیرند. فرزندان آن ها باید زیر 21 سال سن داشته باشد. این ویزا به افرادی داده می شود که مدت تحصیل آن ها در آمریکا بیشتر از 6 ماه طول بکشد.
ویزای B1
افرادی که در دوره های تحصیلی کوتاه مدت شرکت کرده باشند متناسب با محل دعوت کننده و نوع دوره تحصیلی می توانند ویزای B1 دریافت کنند.
ویزای M1
این ویزا شرایط کلی آن مانند ویزای F1 است اما این ویزا فقط برای برخی از رشته ها صادر می شود. برخی از رشته های فنی حرفه ای می توانند این ویزای تحصیلی را دریافت کنند و همچنین برای همسر و فرزند زیر 21 خود نیز ویزای M2 بگیرند.
ویزای J1
این نوع ویزا جهت فرصت های مطالعاتی به دانشجویانی داده می شود که برای تحقیق و یا تدریس در دانشگاه ها به آمریکا مهاجرت می کنند. این نوع ویزای تحصیلی پس از دو سال اعتبار خود را از دست می دهد و فردی که این ویزا را می گیرد بعد از دو سال باید از آمریکا خارج شود و دوباره برای اخذ ویزای تحصیلی اقدام کند. این افراد نیز مانند ویزای های دیگر می تواند با اخذ ویزای J2 بررای همسر و فرزند زیر 21 سال آن ها را وارد خاک آمریکا کند. برای اخذ ویزای تحصیلی دانشجویان باید مدارک زیر را ارائه کنند:
- ارائه رزومه ترجمه شده به انگلیسی
- ارائه 3 توصیه نامه از اساتید یا معلم های اخرین دوره تحصیلی
- ارائه تمام صفحات پاسپورت
- ارائه انگیزه نامه تحصیلی
- ارائه اخرین مدارک تحصیلی و ریز نمرات و ترجمه رسمی آن ها
- ارائه مدرک زبان تافل یا آیتلس
- ارائه تاییدیه های مقالات داخلی و یا ISI برای مقاطع تحصیلات تکمیلی
- ارائه پروپوزال طرح تحقیقاتی
- ارائه برگه تمکن مالی
- •ارائه نامه پذیرش دانشگاه و اساتید دانشگاه
- اراده عدم سوء پیشینه و گواهی نامه سلامت
- ارائه اجاره نامه و یا برگه رزرو خوابگاه
- ارائه بیمه نامه
دریافت تابعیت و اقامت دائم در آمریکا بعد از تحصیل در آنجا
بیشتر افرادی که جهت تحصیل به کشوره های خارجه علی الخصوص آمریکا می روند قصد مهاجرت تحصیلی و اقامت دائم در آن کشور را دارند. برای گرفتن اقامت دائم کشور آمریکا یا لازم است در آنجا سرمایه گذاری کنند یا با شخصی که تابعیت آنجا را دارد ازدواج کند و یا در آمریکا مشغول به کار شود. در این میان گزینه سوم تقریبا از بقیه موارد راحت تر است. پیدا کردن یک شغل مناسب و مرتبط با رشته ی تحصیلی بهترین راه به دست آوردن اقامت دائم آن کشور است. چرا که سرمایه گذاری در این کشور قطعا سرمایه بسیار زیادی لازم دارد و ازدواج هم به این سادگی نیست. اما پیدا کردن کار مرتبط با رشته تحصیلی مخصوصا اگر در دانشگاه های درجه یک آمریکا تحصیل کنید روش مناسب برای اخذ اقامت است.این افراد پس چند سال کار در آمریکا و پرداخت مالیات پس از گذشت 5 سال می توانند در این کشور ساکن شوند.
قوانین اشتغال به کار دانشجویی در زمان تحصیل
بسیاری از دانشجویانمهاجر به آمریکا علاقمند به اشتغال ضمن تحصیل هستند. دانشجویا در آمریکا می توانند مشغول کار در داخل و یا خارج از دانشگاه شوند. اما برای انجام کارهای دانشجویی در آمریکا قوانینی وضع شده است. بر طبق این مجوز دانشجویان برای اشتغال در داخل دانشگاه نیاز به مجوز ندارند و هر چقدر که دانشگاه قبل کند می توانند سر کار باند. اما در مورد اشتغال خارج از دانشگاه دانشجویان باید از اداره مهجرت آمرکیا مجوز کار داشته باشند. در این مجوز به دانشجویان کارشناسی اجازه داده شده که هفته ای 10 ساعت مشغول به کار شوند و دانشجویان کارشناسی ارشد 20 ساعت و همچنین دانشجویان دکترا هفته ای 30 ساعت مجاز هستند که مشغول به کار شوند. برای یافتن کار پاره وقت مناسب دانشجویان می توانند از طریق سایت های کاریابی آمریکا اقدام کنند. قوانین اشتغال به کار دانشجویی تقریبا در اکثر کشور ها همین می باشد و دانشجو برای انجام کار دانشجویی خارج از دانشگاه، نیاز به اخذ مجوز از اداره مهاجرت همان کشور خواهد بود.
دانشگاه براون یکی از قدیمی ترین دانشگاه های آمریکا است و در رده هفتم دانشگاه ها از نظر قدمت قرار می گیرد. این دانشگاه یک دانشگاه خصوصی عضو آیوی لیگ آمریکاست و در شهر پراویدنس ایالت رودآیلند واقع شده است. دانشگاه براون یکی از معتبرترین دانشگاه های برای تحصیل به حساب می آید و دانشجویان می توانند برای شناخت بیشتر از این دانشگاه به سایت Brown Uniersity مراجعه کنند. متقاضیان تحصیل در دانشگاه Brown می توانند شانس خود را برای تحصیل در این دانشگاه از طریق پر کردن فرم پذیرش و ارسال آن امتحان کنند. توجه داشته باشید هنگام ارسال فرم درخواست تمامی مدارک لازم، جهت بررسی های بعدی به دانشگاه ارسال گردد. برای تحصیل در کشور آمریکا لازم است که اقدام به اخذ یکی از انواع ویزاهای تحصیلی نمود. پس از اخذ ویزای تحصیلی و تحصیل در این دانشگاه دانشجویان اگر بخواهن می توانند مشغول به کار دانشجویی شوند. کارهای دانشجویی داخل دنشگاه نیاز به اخذ مجوز ندارند اما دانشجویانی که خارج از محیط دانشگاه می خواهند مشغول به کار شوند لازم که حتما مجوز اینکار را از اداره مهاجرت آمریکا دریافت نمایند.